Shërbim Postar Express kudo në Shqipëri
Ekspertet tuaj të shpërndarjes
Posta më e dixhitalizuar në shqipëri e dedikuar bizneseve për shitje online

Shërbimi postar i lidhur me biznesin tuaj


Ne punojmë shumë që të njohim dhe t’i kuptojmë ambiciet dhe sfidat e biznesit, kështu që ne mund të zhvillojmë biznesin tonë për të mbështetur rritjen e tuaj. Nëpërmjet shërbimeve tona të shpërndarjes, ne synojmë të sigurojmë kontroll më të madh, komoditet dhe thjeshtësi duke mbajtur ngushtë në kontakt me klientët në çdo hap të rrugës. Është pjesë e ambicies sonë për t’u njohur si partneri më i mirë i biznesit tuaj te shpërndarjes për dergesat tuaja.


Përshtatur bizneve e-commerce

Ne besojmë në ndërtimin e lidhjeve më të ngushta me të gjithë klientët tanë. Pra, ne po zhvillojmë vazhdimisht përvojën tonë të konsumatorëve për të ofruar zgjidhje të shkëlqyeshme të thjeshta që e bëjnë dërgimin dhe marrjen e pakove më të lehtë dhe më fleksibël dhe per kete qellim arritem te zhvillonim APD APP gjithcka qe ju nevojitet bizneseve dhe klienteve te tyre per pakot ku realizohet dergimi ne kohe reale.

Rreth çdo cep te Shqipërise

Ne jemi gjithmonë në kërkim të mënyrave për të bërë shpërndarjen e dërgesave më të shpejtë, fleksibël dhe më te përshtatshëm. APD bën të gjitha që Klientët tanë mund të dërgojnë dhe marrin pako ne kohe reale deri ne 48 ore ne te gjithe Shqiperinë.

Di kohën e saktë që po vijmë

Duke dërguar informacionet e ofrimit paraprakisht nëpërmjet SMS ose email, nuk ka më pritje rreth por me ane te app APD me te cilen mund ta shkarkojne ne IOS dhe Android ata mund te gjejne statistika financiare ne kohe reale per dergimin e pakove te tyre.

Çdo proces pune bëhet me fleksibilitet

Ne ofrojmë shërbime SMART efikase dhe të përshtatshme në te gjithe Shqiperinë. Produktet dhe shërbimet tona sjellin së bashku ekspertizën tonë vendore dhe ndërkombëtare.

Shërbimet postare të ofruara nga "Albania Parcel Distribution" sh.p.k janë sipas përcaktimit në Autorizimin e Përgjithshëm:
- Postë direkte (e paadresuar);
- Shërbim postar ekspres brenda vendit;
- Shërbim jo universal postar brenda vendit;

Zona e ofrimit të shërbimeve postare:
Zona gjeografike e dërguesit: Bashkia Tiranë;
Zona gjeografike e marrësit: Në të gjithë territorin e Shqipërisë;

Kompania

Rreth Nesh.

Na kontaktoni për më shumë

Për çdo pyetje, kërkesa specifike, problematika ose ankesa na kontaktoni këtu duke plotësuar fushat e nevojshme.